• Image
    KEUZE UIT EEN
  • Image
    EINDELOOS

Het Keukenatelier Maillé is een kleinschalig bedrijf, en dat merkt u. Wij zijn trots op iedere klant en zijn nauw betrokken bij ieder project; dat vindt u terug in onze persoonlijke aanpak. Wij willen van ieder project iets bijzonders maken en wij gaan altijd net een stapje verder: bij ons is goed niet goed genoeg.

Aangenaam

John is sinds 1995 gespecialiseerd in het monteren van keukens. John tekent voor vakkundige montage en vakkundige verzorging van alle daarbij voorkomende werkzaamheden, zoals stuukwerk, tegelwerken enz.

Voor Keukenatelier Maillé is service en nazorg een belangrijk onderdeel. Wij werken uitsluitend op afspraak om zo aan u exclusieve aandacht te kunnen geven.

Concept

Wij hanteren het concept “keukenverkoop van huis uit” onder de naam Keukenatelier Maillé . Dat houdt in dat wij u als cliënt thuis bezoeken. Wij luisteren naar u en denken met u mee in uw eigen vertrouwde omgeving.

Op deze wijze worden uw wensen in combinatie met onze creativiteit, de waarborg voor een unieke kwaliteitskeuken die perfect op uw interieur is afgestemd.

Mogelijkheden

Wij bieden u een breed assortiment aan keukens en werkbladen aangevuld met diverse merken inbouwapparatuur en accessoires.

Nadat uw wensen kenbaar zijn gemaakt gaan we de keuken ontwerpen. Middels een 3D tekening kunt u virtueel door uw eigen droomkeuken lopen.